4. športové hry Ligy zdravia Slovensko

25.06.2018 22:37

V piatok 22.6.2018 tesne popoludní sa parkovisko pred hotelom na Donovaloch začalo ozývať džavotom detí a dospelých vystupujúcich z áut, snáď z každého kúta Slovenska. To sa všetci schádzali na IV. Športové hry OZ Liga zdravia Slovensko a oslavu 5. narodenín tohto občianskeho združenia. Prvý večer bol venovaný organizačným pokynom a voľnej zábave účastníkov.

 V sobotu po raňajkách sa na ploche pred hotelom začali súťaže detí a dospelých. Nosenie loptičky na lyžičke, kop na bránu, hádzanie krúžkov na paličky, hádzanie do otvorov, beh za zdravie, streľba zo vzduchovky a branný pretek boli disciplíny, ktorých sa všetci s radosťou zúčastnili. Dobrú náladu nepokazil ani chlad, ba dokonca ani dážď, ktorý niektorých pretekárov veru poriadne premáčal.

Muži od rána pomáhali variť guláš/ krájať cibuľu, zemiaky ap. v rámci rehabilitácie prstov / spolu s vynikajúcim šéf kuchárom Julkom a  guláš  voňal celou dolinou. Veď nakŕmiť toľko účastníkov nebola žiadna sranda. Kto práve nepretekal mohol si v reštaurácii hotela nechať zmerať cukor v zastúpení f. Abbott zástupcom firmy. Ďalší sa mohli dať  namaľovať značkovou kozmetikou Mary Key alebo pokochať sa pernikárskym umením vynikajúcou pernikárkou Jankou.

Vrcholom programu bolo večerné vyhodnotenie, oceňovanie víťazov, krájanie narodeninovej torty a dobrá zábava do neskorých hodín. Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať všetkým  sponzorom, ktorí nás podporili svojimi výrobkami a firme Gravura.sk, ktorá sa postarala o krásne medaile a potlač tričiek. Každý účastník si odniesol okrem množstva zážitkov aj tričko, spomienkové predmety, výživový doplnok, čaje, perníky, tyčinky, pero a propagačné predmety od pána starostu obce Motyčky, ktorý sa tiež zúčastnil našej akcii a nadviazali sme aj spoluprácu. Sponzori sa postarali aj o hodnotné ceny v tombole ako aj ceny pre víťazov.

V nedeľu po raňajkách sa mnohým ani nechcelo nasadnúť do áut a vrátiť sa do bežného života. Organizátori totiž opäť odviedli skvelú prácu tak, aby sme sa my, členovia OZ mohli bez starostí zabávať a užívať si pohodový víkend. Patrí im za to veľká vďaka. Osobitne treba V mene účastníkov IV. Športových hier by som sa veľmi pekne chcela poďakovať celému výboru Ligy zdravia Slovensku o.z. a tiež našim členom z celého Slovenska, ktorý nám veľmi pomohli pri organizovaní akcie.

Marianna

 

 

 

Späť

Kontakt

Liga zdravia Slovensko, o.z.

0903 218 052

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode