Dni Zdravia - Trnava

20.06.2014 00:00

Naše občianske združenie Liga zdravia Slovensko sa zúčastnilo Dni zdravia, ktoré sa uskutočnili 19. a 20. júna na Trojičnom námestí v Trnave, na radnici, v Základnej umeleckej škole M. Schneidera Trnavského a na uliciach v centre mesta.

Ako každý rok slávnostné otvorenie zahájil primátor Ing. Vladimír Butko spolu s poslancami mesta a organizátormi Mestského úradu.

Neoddeliteľnou súčasťou tohto podujatia bolo ako  každoročne ponuka Regionálneho úradu verejného zdravotníctva na nádvorí radnice, kde sme si mohli dať vyšetriť cholesterol a cukor z kvapky krvi, odmerať množstvo tuku,  využiť poradenské služby alebo si overiť kvalitu vody studniach a obsah dusičnanov vo vlastnoručne vypestovanej zelenine,  v centre mesta sme si na viacerých miestach mohli zmerať krvný tlak.

Na Trojičnom námestí si mohli návštevníci obzrieť aj stánky, kde vystavovatelia ponúkali produkty z oblasti zdravej výživy. Námestie ponúklo priestor aj na prezentáciu činností občianskych združení.

Aj tento rok  Dni zdravia neboli bez kultúrneho programu, ktorý je zameraný najmä na pohyb v podobe tanca alebo rôznych cvičení a bojových štýlov posilňujúcich sebadôveru a koncentráciu.

Súčasťou dní zdravia bol aj  Dvor nádeje s prezentáciou tvorivosti hendikepovaných detí a mládeže.

Samozrejme nechýbala ani naša účasť. Mali sme svoj stánok kde sme propagovali zdravú výživu. Boli nás privítať rôzni dôležití predstavitelia mesta, obvodného úradu, organizácií a zaželali veľa síl na osvetu o zdraví.

Okoloidúcich zaujímala činnosť nášho občianskeho združenia, možnosť zapojiť sa do ligy ako aj poradenské služby ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou našej činnosti pre členov.

Preto sa už teraz tešíme na ďalší rok na Dni zdravia.

Viac v galérii nižšie.

Späť

Kontakt

Liga zdravia Slovensko, o.z.

0903 218 052

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma!Webnode