I. Športové hry Ligy zdravia Slovensko, o.z. v spolupráci s o.z. Šanca pre pečeň Zvolen

24.06.2015 22:42

Dňa 20.6.2015 Liga zdravia Slovensko v spolupráci s o.z. Šanca pre peceň zorganizovali spoločnú akciu - I. Športové hry Ligy zdravia Slovensko v rekreačnom zariadení Planinka.

Tento rok pripravilo naše občianske združenie Liga zdravia Slovensko v spolupráci s o.z. Šanca pre pečeň, pre členov I.Športové hry Ligy zdravia Slovensko.

Podujatia sa zúčastnilo v krásnom prostredí hôr 120 športu chtivých účastníkov. Počasie nám prialo, nebolo ani veľmi zima ani veľmi horúco, čím boli vytvorené ideálne podmienky na vykonávanie športových disciplín. Účastníci sa postupne zúčastňovali všetkých 10ich športových disciplín. Jednotlivé disciplíny boli zorganizované, riadené a vyhodnocované profesionálnymi telovýchovnými pracovníčkami, ktorým touto cestou veľmi pekne ďakujeme. V pohode a so zábavou boli zvládnuteľné všetkými vekovými aj zdravotnými  kategóriami účastníkov. Veľký záujem zožal najmä turisticko-branný pretek, ktorého sa zúčastnili takmer všetci súťažiaci. Mohli si v ňom preveriť svoje fyzické, orientačné ale aj vedomostné sily. Veľmi zaujímavý bol aj Beh za aktívny život, kde v mnohých prípadoch  niektorí prekonávali sami seba.

Veľmi veľký záujem bol o tvorenie kreatívnych vecičiek, ktoré si mohli vyrobiť v prírode  v priestoroch altánku. Každý s tvorivým duchom si mohol so sebou zobrať svoj výtvor domov na pamiatku. V samostatnej chatke sme mali poskytnuté priestory na zdravotnú službu, kde naša členka – zdravotná sestra  merala krvný tlak, cukor, tuk a tiež sme sa mohli zregenerovať rehabilitačným prístrojom. Tiež sme pripravili pre detičky zábavné hry. Ako prekvapenie sa mohli ku koncu podujatia povoziť na koníkovi.

Počas celej akcie sa mohla ženská polovička súťažiacich dať skrášliť odborníčkami na vizáž. Atmosféru nám spríjemňovali krásne vône sviečok, ktoré boli naaranžované v rôznych svietnikoch a pôsobili na ľudí priam očarujúco.

V mene výboru Ligy zdravia Slovensko by sme sa chceli poďakovať všetkým sponzorom, ktorí podporili našu akciu, či už finančne, alebo materiálne.

Späť

Kontakt

Liga zdravia Slovensko, o.z.

0903 218 052

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode