Pobyt Brusno - 25.08. – 27.08.2017

05.09.2017 13:24

Členovia LZ Slovensko sa uplynulý víkend zúčastnili príjemného pobytu v Brusne. 

Pripájame krásny článok od jednej z účastníčok a pár fotiek.

***

Víkend od 25.08. – 27.08.2017 zaplnili kúpeľný dom Poľana v Brusne členovia OZ Liga zdravia Slovensko. Každý účastník pobytu využil niekoľko procedúr, ktoré podľa aktuálneho zdravotného stavu odporučili a naordinovali kúpeľní lekári. Okrem toho sme mali k dispozícii počas celých dní bazén, sauny i vírivku. Prechádzky do kúpeľného parku viacerí absolvovali s prázdnymi fľašami, aby mohli ochutnať vodu zo štyroch minerálnych prameňov – Ondrej, Ludvík, Paula a Ďumbier. Tieto vody sa používajú na pitie, ale i na minerálne kúpele, ktorých sme sa niekoľkokrát počas pobytu zúčastnili. Aktívni členovia OZ okrem využitia procedúr prišli i na aktivity, ktoré nám pripravili kúpele. V piatok večer sme sa zabávali, tancovali i spievali pri živej hudbe skupiny Daniel. V sobotu doobeda si vyskúšali niektorí z nás severskú chôdzu s inštruktorom Nordic Walking. Ženy s lepšou kondičkou strávili 60 minút na aerobicu so skvelou precvičovateľkou, ktorá na cvičencoch nenechala nitku suchú. Nedeľný večer patril opäť tancu, zábave s prekrásnym kultúrnym programom. Tento večer pod názvom Kubánska noc nám prekrásne latinsko – americké tance predviedli slovenskí Team Ondrejková Miroslava a Napoli Alessandro. Ani prítomných nenechali sedieť. Vyzvali nás na parket, ktorí zaplnili najmä ženy, dámy OZ Liga zdravia Slovensko a naučili nás základné kroky tanca Merengue, ktorý podľa histórie pochádza z Dominikánskej republiky a obsahuje prvky kubánskej hudby. Bola to prekrásna bodka za sobotňajším dňom v kúpeľoch, ktorá u každého vyčarila úsmev na tvári.

V nedeľu po raňajkách sme absolvovali spoločné fotenie, po ktorom predsedníčka OZ Vilma Houbová každému členovi odovzdala vitamíny. Viacerí neodolali a využili kúpeľné služby, procedúry aj posledný deň. Tí, ktorí vydržali, si v poobedných hodinách v kaviarni posedeli pri príjemnej Ľudovej hudbe Urpín.

Pani Vilma, srdečne Vám a Vášmu manželovi ďakujeme za Vašu snahu a organizáciu tejto skvelej akcie. Každý z nás odchádzal z pobytu spokojný, oddýchnutý a hlavne usmiaty.

Ďakujeme

Za OZ Liga zdravia Slovensko

Členka Emília Trubanová

 

Späť

Kontakt

Liga zdravia Slovensko, o.z.

0903 218 052

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode