Prednáškové popoludnie - Apríl 2018

19.03.2018 00:38

Dňa 18.4.2018 Liga zdravia Slovensko,o.z.  v spolupráci s DIA Tyrnavia a Mestom Trnava v priestoroch kongresovej sály Trnavskej radnice  pre Vás pripravila sériu zaujímavých prednášok.  Pred prednáškovým blokom všetkých zúčastnených srdečne privítal v priestoroch mesta p. Jozef Klokner, poslanec mesta Trnava, ktorý hovoril aj o spolupráci mesta Trnava s Ligou zdravia Slovensko.

Dozvedeli sme sa, že ani diabetik si nemusí vždy odopierať alkohol -  MUDr. Miriam Adamovičová nám prezradila, že jedno pivo môžeme vymeniť napríklad za jednu horalku, alebo ovocný jogurt. S pánom doktorom Jurajom Vozárom z firmy Biomin ,a.s. sme si pripomenuli aký dôležitý je vitamín D3 pre naše telo. A na záver prvá pomoc! Nieže by ju z nás v sále niekto potreboval, ale jeden nikdy nevie..... A pán magister Lukáš Čapeľa, ktorý robí záchranára už 16 rokov, nás poučil ako postupovať v situáciách keď je niekto v ohrození života, ale povedal aj čo treba a čo netreba robiť keď si niekto zlomí napríklad ruku, alebo krváca z nosa. Samé užitočné rady.... a čo bude nabudúce? Dnes sa zišlo na našej akcii 110 účastníkov.

 Ďakujeme všetkým zúčastneným a predovšetkým usporiadateľom, sponzorom . Dúfame, že sa Vám páčili prednášky.  Tešíme sa na Vás na ďalšom prednáškovom popoludní, ktoré sa uskutoční dňa 23. mája 2018.

 

                                                                                           Výbor Ligy zdravia Slovensko

Späť

Kontakt

Liga zdravia Slovensko, o.z.

0903 218 052

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode