Víkendový rekondično–relaxačný pobyt - Trenčianske Teplice

29.03.2017 16:14

V kúpeľnom meste Trenčianske Teplice sa na víkendovom rekondično – relaxačnom pobyte od 17. – 19.03.2017 zišlo 56 členov OZ Liga zdravia, ktorí prežili opäť jeden z vynikajúcich, neopakovateľných dní. Počas pobytu v prekrásnom Hoteli Panorama s úžasným prístupom hotelového personálu, každý využil hotelové Wellness centrum, kde navštívil saunový svet, bazény, masáže a iné procedúry. 


V piatok večer sa v rámci pobytu konalo Valné zhromaždenie OZ Liga zdravia, ktoré viedla predsedníčka OZ p. Vilma Houbová. Členovia boli informovaní o hospodárení OZ, o uskutočnených ako i pripravovaných aktivitách, akciách OZ. Pred začiatkom valného zhromaždenia dostal každý prítomný člen balíček, v ktorom boli produkty, predmety od sponzorov OZ. Po skončení valného zhromaždenia sa rozprúdila výborná tanečná zábava, kde počas prestávok prítomný DJ hral na harmonike a prítomní členovia spievali na ľudovú nôtu. Tanečná zábava bola obohatená bohatou tombolou, kde dary do tomboly venovali sponzori a priaznivci OZ. 


V sobotu bola pripravená hotelom Panorama pre členov OZ, ale i širokú verejnosť prednáška na tému „Zdravie nie je zadarmo – si ochotný zaplatiť cenu ?“. Prednášku viedol Ing. Peter Tóth z Regeneračného centra EZOfit Košice. Cez deň nás na niekoľko hodín navštívila zástupkyňa spol. Pharma MKL, s.r.o., ktorá prezentovala výrobky ich spoločnosti. Prezentovaný bol unikátny patentovaný tekutý produkt Hyalurmed vyrobený z čírej kyseliny hyalurónovej s multimolekulárnou hmotnosťou, ktorý si mohli záujemcovia zakúpiť za veľmi výhodnú cenu. Vo večerných hodinách sa členovia zúčastnili opäť tanečnej zábavy okorenenej tombolou.


Viacerí účastníci pobytu využilo voľný čas na prechádzky kúpeľným mestom, ochutnávku kúpeľných oblátok, návštevu príjemných kaviarničiek, či cukrárne. Niektorí neodolali lákavej ponuke kúpeľov a navštívili najobľúbenejší kúpeľ Sina s následnou návštevou historickej odpočivárne Hammam.
 

Víkend plný oddychu, pohody, stretnutí rýchlo ubehol a my už teraz sa tešíme na ďalšiu akciu OZ Ligy zdravia.

Späť

Kontakt

Liga zdravia Slovensko, o.z.

0903 218 052

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode